Djurhealing


Vi ger healing till en trafikskadad nyopererad katt, som efter en stund reste sig och stod upp för första gången.

Reportage om djurhealing
i P4 Sörmland den 8 mars 2012

Animal Healing är alltid ett komplement till veterinärmedicinsk behandling. Om du vet eller misstänker att ditt djur är sjukt, ska du alltid först besöka veterinär för undersökning, diagnos och eventuell behandling. Först därefter kan jag ge djuret healing som ett led i rehabiliteringen.

OBS! Även helt friska djur har utbyte av och njuter av en stunds healing, vilket du kommer att se när du och ditt djur kommer till mig. Inga djur är för små för att ta emot healing.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du vill ha hjälp med dina husdjur. Genom den healing jag ger, får djuret en stunds härlig avslappning och en bättre möjlighet att göra sitt självläkande arbete både fysiskt och mentalt.

Som dipl. Animal Healer, MHAO, använder jag mig av djupkonsultation, d.v.s. med hänsyn tagen till djurhållning och miljöfaktorer. Detta holistiska synsätt bidrar till djurets välbefinnande och stärker banden av kärlek och tillit mellan djuret och dess människa.

Den healing jag erbjuder löser upp emotionell stress hos hundar, katter, fåglar och andra mindre djur samt deras människor.

Som en ytterligare service kan jag ofta förmedla information från ditt djur för att underlätta ert liv tillsammans.

Jag var den första i Sverige som gick HAO:s ettåriga utbildning till dipl. Animal Healer.

Utbildningar

Introduktion i djurhealing

Introduktion i djurkommunikation

Du är alltid välkommen att kontakta mig för information om kommande kurser och/eller för intresseanmälan.


©Solfloden, Högvägen 8, 611 57 Nyköping. Telefon 073-572 27 18 kajsa@solfloden.se